днес стана нещо много странно колата не ми е палена един ден и днес като седнах да я карам неше да запали има бензин има ток но неще. помислих си да не е нещо от алармата и я изключих пробвах пак и пак не стана похле махнах + на акомолатора и пак го хложих тогава стана друга магия като вкарам ключа и дан на контакт и на таблото дето е ключето с кода не гасне и пак не пали кажете от какво може да е. утре ще я карам на сервиза дето ми сложиха алармата да видят дали те нещо не са блокирали и после на кафведжиев на диагностика. ако знаете други добри сервизи за диагностика моля кажете от бургас съм. и колко струва тази диагностика.ако знаете дръги варианти от какво може да е този проблем моля кажете. мерси!
Известие
Collapse
No announcement yet.
КОЛЕГИ ПОМОЩ!!!
Collapse
X
-
колега не се шашкай, ето ти един съвет за който много маистори биха ти взели доста пари. зареди си хубаво акумулатора, дай колата на контакт и я остави така поне 2-3 часа. докато ти изгасне ключето. просто толкова време му трябва на компа да си качи данните за имото. след това ако пак не пали тогава мисли за маистор. аиде до тук изкарах една стотарка за презаписване на паметта на имото хахаха. и да пишеш дали е станала тая работа щото напоследък много съм се отворил с тия простотии ( умря циганката дето ме хвали та затва сам се хвала). и стига с тея сваляния на "+" или "-" тва е няаква легенда. а 146 изобщо не се бъгватНАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6
-
Имобилайзера може да си е "забравил" кода на ключа. Имаш ли кафяв ключ колега? Ако нямаш - лошо! Ма мое да пробваш да рестартираш пак компа.
Ако имаш кафяв ключ пиши!
Ако- не стане, има един колега Bobo, мисля че телефона го има във форума, той със сигурност ще ти помогне
P.S. Не мисля че е добра идея да се оставя колата толкова време на контакт, ма може и да греша де.Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Е тука у форума имаше инструкция как да накараш компа да си познае пак червените ключове /че иаз не помня точно/
Я питай Мъри! Той кат Мод требва да знае
Ма преди това ползвай търсачкатаMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Бе имам манюала ма е на италиански, я пусни едно ЛС на Valjo. Я пробвай да я запалиш с кафявия.
Забравил съм как ставаше, ма май се слага кафявия и се дава на контакт, докъто се отключи имобилайзера за запис, после вкарваш пак червения и пак контакт, ма после кво ставаше - не помня!Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
стана работата с ключа разпозна кода но пак не паликакво може да е. този от който си купих колата ме посъветва да да махна маркуча на горивния филтър и да видя дали идва бензин като въртя. но немога да намеря пустия филтър някой може ли да ми каже каде се намира.
Alfa Romeo 146 1.4 8V 94hp Boxer 97g.
Comment
-
Първоначално публикувано от Rado_Keseraстана работата с ключа разпозна кода но пак не паликакво може да е. този от който си купих колата ме посъветва да да махна маркуча на горивния филтър и да видя дали идва бензин като въртя. но немога да намеря пустия филтър някой може ли да ми каже каде се намира.
гасне ти ключа, а инжектора свти ли ти ?
когато въртиш гърми ли или не ?
провери дали ти работи помпата - и ако работи свали свещите и ги виж как са те - дали имат масло по тях - на скоро имах такъв проблем и се оказа че са много зацапани свещите - след почистване на ултразвук веднага запали .alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Виж дали ти работи горивната помпа! Като дадеш на контакт, тя заработва за 0.5-1 сек и спира. Трябва да е тихо в купето за да я чуеш като леко бръмчене в задната дясна част на колата. Ако не работи, може да е и инерционня ключ, който изключва помпата при катастрофа. рядко се случва да изключи ей така, но се случва. Намира се някъде под шофьорската седалка. Виж и релето на горивната помпа - то е сред релетата в двигателния отсек!
Comment
-
И аз така мисля провеври си първо всички бушони и релета и тогава търси друг проблем.Релетата на помпата и нжекциона са ти отпред малко вдясно от акумулатораFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
А мил ли си двигателяако си го мил може да е буксата която излиза от бубината и единия кабел е сигнал за компа че системата е готова да запали
Мойта старата като я купих беше така-мита,неизсъхнала и клеясала букса-срещу 20кинта във Ванто всичко се оправи.Но ако си го мил прегледай всички куплунзи и свръзки да няма вода
и ако има почистваш и пак пробваш
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment